Юридичний блог

Довідка про відсутність корупційного правопорушення в сфері державних закупівель (термінове отримання)

Мы не помогаем с этой услугой, страница перенесена в блог, но устаревшая для нас информация может быть для вас полезной

Довідка про відсутність корупційного правопорушення Міністерства юстиції України (для участі в тендері)

Інформаційна довідка з Реєстру про відсутність корупційного правопорушення в сфері державних закупівель – це документ, який надається Головним управлінням юстиції в м. Києві й підтверджує наявність або відсутність інформації про вас у реєстрі.

Деякі наші готові замовлення:

Довідка про відсутність корупційного правопорушення містить у собі наступну інформацію:
  • інформація про особу, яка притягалася до відповідальності за правопорушення в сфері державних закупівель (прізвище, ім'я, по-батькові), місце народження, число, місяць, серія й номер паспорта);
  • номер і дата судового рішення;
  • реквізити наказу про адміністративне покарання;
  • відмітка про відсутність відомостей, що вказані в запиті.

Довідка про корупцію – це документ, який необхідний для участі в державних тендерах і закупівлях, а також при проведенні певних перевірок. Даний документ видається міністерством юстиції України. Право на отримання довідки має будь-який громадянин України, а також громадяни інших держав, які проживають на території нашої країни. Щоб отримати довідку, вам необхідно пред'явити письмову заяву, а також прикріпити копію свого паспорта та коду. Як правило, довідка про корупцію видається протягом 3-5 робочих днів від дня пред'явлення письмової заяви.

Якщо ви не хочете витрачати сили та час на отримання довідки, або ж документ потрібен терміново, то краще замовити довідку про корупцію в наших фахівців. Ми підготуємо всі необхідні документи і забезпечимо швидке отримання виписки. Також ви можете замовити послугу за телефоном та отримати довідку про корупцію, не відволікаючись від ваших справ – кур'єр доставить її за вказаною вами адресою і передасть документ вам особисто в руки. Довірте цю справу професіоналам – ми гарантуємо оформлення документа в найкоротший термін і без вашої особистої участі.