Юридичний блог

Медична довідка форма 086/о Київ

Мы не помогаем с этой услугой, страница перенесена в блог, но устаревшая для нас информация может быть для вас полезной

Медична довідка для влаштування на роботу

Послуга
Медична довідка для влаштування на роботу

Для влаштування на роботу вам обов'язково знадобиться форма медичної довідки 086/о. Наявність цього документа обов'язкова для кожного, хто претендує на офіційне працевлаштування. Така медична довідка є нічим іншим, як остаточним висновком лікарів щодо стану вашого здоров'я. Крім того, медична довідка при прийомі на роботу допоможе вашому роботодавцеві впевнитися в тому, що ви дійсно придатні або непридатні до виконання конкретної роботи.

Що це за документ і де взяти медичну довідку?

Усі медичні довідки для працевлаштування, крім висновків лікарів, їхніх підписів і печаток, також повинні містити в собі наступну інформацію:

  • найменування медустанови, у якій пацієнт проходив огляд;
  • ПІП пацієнта, а також зазначення його дати народження та адреси місця проживання;
  • причина для проходження медогляду;
  • найменування підприємства або компанії, де необхідно пред'явити документ.

Зробити медичну довідку про профпридатність можна в місцевій поліклініці, приватній медустанові за допомогою співробітників компанії «Наказ».

Відразу ж нагадаємо, що медкомісія на роботу – це проходження огляду в наступних лікарів:

  • невролог;
  • хірург;
  • окуліст;
  • отоларинголог;
  • терапевт.

Щоб оформити подібний документ, вам, для початку, доведеться звернутися до терапевта медустанови, від якого ви отримаєте направлення на обстеження в інших фахівців. Крім того, не варто забувати про флюорографію, здачу інших загальних аналізів і поставлення печатки медустанови.

Вистояти не одну й не дві черги в місцевій поліклініці, значить, позбутися всього свого вільного часу. Тому, якщо у вас немає зайвого часу й грошей на державну медустанову, можна замовити медичну довідку за прийнятною ціною у наших партнерів в приватній медичній клініці.

Купити медичну довідку в Києві в приватній медичній клініці

Якщо ви маєте намір купити медичну довідку для роботи, тоді все, що від вас буде потрібно – це мати при собі паспорт і флюорографію, яка зроблена в цьому році. Про все інше подбають наші фахівці. Інакше кажучи, меддовідка на роботу буде оформлена в Києві на вас без яких-небудь виснажливих процедур.

Термін придатності медичної довідки становить 1 рік із моменту її отримання. По закінченню цього терміну, як правило, медогляд проходять знову.