Юридичний блог

Медичні довідки

Мы не помогаем с этой услугой, страница перенесена в блог, но устаревшая для нас информация может быть для вас полезной

  • Медична довідка для водіїв (форма 083/о) Київ

    Як відомо, громадяни України, які працюють водіями, повинні постійно залишатися уважними, сконцентрованими на дорозі, без яких-небудь скарг на здоров'я.

  • Медична довідка для вступу у ВНЗ (форма 086/о)

    Немає жодної людини, що не проходила б медогляд чи не отримувала відповідну довідку про його проходження. Найпоширеніші медичні довідки для абітурієнтів, які необхідно подати при вступі до ВНЗ.

  • Медична довідка для виїзду за кордон (форма 082/о) Київ

    Кожен, хто планує відпочити чи налагодити ділові стосунки зі своїми партнерами за кордоном повинен не тільки купити авіаквитки чи забронювати для себе номер в одному з готелів, але оформити візу й медичну довідку для виїзду за кордон...

  • Медична довідка форма 086/о Київ

    Для влаштування на роботу вам обов'язково знадобиться форма медичної довідки 086/о. Наявність цього документа обов'язкова для кожного, хто претендує на офіційне працевлаштування.

  • Сертифікат психіатра (форма 122-2/о) Київ

    Медична довідка від психіатра (форма 122-2/о) – це медичний документ, котрий може знадобитися багатьом громадянам для роботи.

  • Сертифікат від нарколога (форма 140/о) Київ

    Відповідно до українського законодавства отримати сертифікат від нарколога (форма 140/о) зобов'язані представники багатьох професій, особливо ті, котрим необхідна висока концентрація й стресостійкість для виконання конкретних робочих завдань.

  • Медична довідка форма 127/о Київ

    Деякі професії такі, як інкасатор, охоронець, поліцейський, тісно пов’язані з використанням та носінням зброї. Також, багато хто бажає придбати, наприклад, пістолет, щоб відчувати захищеність, або рушницю для занять полюванням. У будь-якому разі для цього потрібна спеціальна медична довідка форми 127/о.

  • Довідка в басейн Київ

    Безперечно, найактивніший і найкорисніший вид спорту – це плавання. З абонементом у басейн на руках, можна займатися плаванням цілий рік. При цьому, як для дорослого, так і для дитини, знадобиться довідка в басейн.