Юридичний блог

Захист по злочинах проти життя і здоров'я

Мы не помогаем с этой услугой, страница перенесена в блог, но устаревшая для нас информация может быть для вас полезной

Юридичний захист щодо злочинів проти життя і здоров'я

Злочини проти життя і здоров'я представляють досить великий блок у Кримінальному кодексі. Зокрема, до таких злочинів належать:

  • вбивство (умисне);
  • доведення до самогубства;
  • вбивство, яке скоєно у стані афекту;
  • заподіяння шкоди (тяжкої, середньої тяжкості та легкої);
  • заподіяння смерті з необережності;
  • побої (катування);
  • вбивство новонародженої дитини, вчинене матір'ю.

Вище перелічені види злочинів, на жаль, зустрічаються найчастіше. Вбивства та заподіяння шкоди здоров'ю зазвичай відбуваються під впливом алкоголю або наркотиків. Попри тяжкість подібних діянь, підозрюваний або обвинувачений має право на захисника. Адвокати нашої фірми - справжні професіонали, які легко орієнтуються в подібних справах. Захист по злочинах проти життя і здоров'я передбачає визначення мотивів, обставин злочину, також обов'язково з'ясовується спосіб і мета заподіяння тілесних ушкоджень або смерті потерпілому.

Якщо людина дійсно скоїла тяжкий злочин, їй навряд чи вдасться повністю уникнути покарання. Але ось істотно його пом'якшити або отримати умовний термін - цілком реально. Тільки кваліфікований адвокат знає всі дієві механізми, які можуть допомогти зменшити термін покарання, змінити запобіжний захід до винесення вироку, а якщо потрібно, і трохи затягнути судовий розгляд.

На суворість міри покарання дуже впливає ступінь провини, психологічний і фізичний стан злочинця (наприклад, чи був підсудний в алкогольному і наркотичному сп'янінні, у стані афекту). Крім того, якщо громадянин вчинив кримінальний злочин вперше, його покарання, як правило, буде дещо пом'якшеним.

Звичайно ж, може статися і так, що ви не винні в скоєному (стали жертвою обставин, або вас несправедливо обмовили). У такому випадку вам теж буде потрібен адвокат. Наші фахівці готові здійснювати захист клієнтів, незалежно від їх ступеня провини і особистих якостей.