Юридичний блог

Заява в прокуратуру Київ

Мы не помогаем с этой услугой, страница перенесена в блог, но устаревшая для нас информация может быть для вас полезной

Як правильно написати скаргу в прокуратуру?

Спеціально для вас ми розробили три варіанти співпраці. Залежно від ваших побажань і наявності вільного часу, виберіть зручний для вас пакет.


У нашій практиці заяву в прокуратуру з початку остаточно займає трохи більше місяця і його вартість від А до Я не перевищує 4000 грн., окрім складних випадків та інших складних, не вирішених питань. Як правило, все відбувається без вашої присутності і без утомливих неприємних процедур.

Відповідно до нового Закону України "Про прокуратуру" від 14.10.2014 прокуратура здійснює підтримання державного обвинувачення в суді; представництво інтересів фізичних осіб або держави в суді у визначених випадках; нагляд за дотриманням законів органами, які проводять оперативно - розшукову діяльність, дізнання, досудове слідство; нагляд за дотриманням законодавства в ході виконання судових рішень у кримінальних справах, а також при застосуванні інших примусових заходів, пов'язаних з обмеженням особистої свободи громадян.

У нашу компанію часто звертаються з проханнями про захист саме від незаконних дій органів прокуратури. Наші фахівці здійснюють різні послуги по захисту своїх клієнтів, захист в органах прокуратури аж ніяк не є винятком.

Представлення інтересів клієнта в органах прокуратури - не проста задача. Співробітники таких установ мають широкий спектр повноважень і відрізняються своєю жорсткістю і безкомпромісністю. На щастя, практика показує, що юридично грамотні та впевнені дії досвідченого адвоката все ж досить часто дають позитивний результат для  особи, яку представляють. Ми також можемо виконати наступні функції:

  • захист в органах прокуратури під час проведення допиту;
  • написання клопотань, заяв, скарг, інших необхідних документів у даний орган;
  • захист і супроводження справ клієнта на прийомі у прокурора (слідчого прокуратури);
  • оскарження дій прокурора у суді;
  • захист клієнта при проведенні різних слідчих дій;
  • представлення інтересів клієнта на судовому засіданні;
  • здійснення інших дій.

Великий досвід наших адвокатів дає нам право заявити, що наші фахівці можуть знайти правильний вихід з найважчої і найзаплутанішої ситуації. Вони завжди можуть грамотно провести переговори з працівниками прокуратури і домогтися позитивного рішення проблеми свого клієнта.