Юридичний блог

Медична довідка для вступу у ВНЗ (форма 086/о)

Мы не помогаем с этой услугой, страница перенесена в блог, но устаревшая для нас информация может быть для вас полезной

Медогляд для вступу до ВНЗ

  Послуга
Медична довідка для вступу у ВНЗ

Немає жодної людини, що не проходила б медогляд чи не отримувала відповідну довідку про його проходження. Найпоширеніші медичні довідки для абітурієнтів, які необхідно подати при вступі до ВНЗ.

Медична довідка 086/о. Як отримати?

Відповідно до українського законодавства, форма медичної довідки для вступу до ВНЗ – це 086/о. Даний документ необхідний абітурієнту при вступі до вищого навчального закладу, а також до установ середньої професійної освіти.

Як це не дивно, але багато абітурієнтів часто задаються питаннями про те, де взяти медичну довідку 086/о, як її зробити, чи можна купити медичну довідку й, найголовніше, чи в усі ВНЗ потрібна медична довідка. Згідно ЗУ «Про вищу освіту» і правил прийому до вищого навчального закладу, кожен вступник зобов'язаний додати до основного списку документів довідку, яка свідчить про проходження медкомісії. Кожна така медична довідка для вступу до ВНЗ містить у собі всі результати аналізів та висновки лікарів, а за необхідності, також, їхні рекомендації щодо здоров'я пацієнта.

Зробити медичну довідку можна самостійно, у поліклініці за місцем проживання або ж за допомогою наших фахівців. До речі, якщо зайнятися оформленням даного документа самостійно, то вам доведеться пройти наступних лікарів:

  • хірурга;
  • отоларинголога (ЛОР);
  • окуліста;
  • невролога (невропатолог);
  • гінеколога;
  • терапевта.

Таким чином, проходження всіх перерахованих вище лікарів може зайняти у вас не один і не два дні. Якщо замовити медичну довідку в нашій компанії, то ви зможете отримати її максимально швидко.

Компанія «Наказ» виконує оформлення медичних довідок для абітурієнтів будь-якого вищого навчального закладу. Для отримання документу від вас буде потрібно надати нам лише:

  • громадянський паспорт;
  • амбулаторну картку;
  • діючу флюорографію, що зроблена в цьому році.

Зразок медичної довідки (форми 086/о) ви можете подивитися на даній сторінці сайту. Термін придатності медичної довідки – 3, 6 місяців, або 1 рік. За словами самих лікарів, медична довідка до ВНЗ дійсна тільки 1 місяць, з моменту її отримання.