Юридичний блог

Сертифікат від нарколога (форма 140/о) Київ

Мы не помогаем с этой услугой, страница перенесена в блог, но устаревшая для нас информация может быть для вас полезной

Довідка від нарколога

Послуга
Сертифікат від нарколога

Відповідно до українського законодавства отримати сертифікат від нарколога (форма 140/о) зобов'язані представники багатьох професій, особливо ті, котрим необхідна висока концентрація й стресостійкість для виконання конкретних робочих завдань. Довідка від нарколога підтверджує те, що в людини немає ніяких проблем із наркотиками або алкоголем.

Кому необхідний сертифікат?

Згідно з наказом МОЗ України «Про вдосконалення системи профілактичних протиалкогольних та протинаркотичних заходів та обов'язкових профілактичних наркологічних оглядів» проходження медогляду в нарколога є обов'язковою процедурою для громадян тих професій, які зазначені в постанові № 1238. Відповідно до цієї постанови взяти довідку в нарколога буде потрібно:

  • працівникам, які мають справу з деякими видами речовин: метанолом, бензолом, насиченими й ненасиченими вуглеводневими речовинами;
  • працівникам, чия робота пов'язана з використанням вибухонебезпечних речовин;
  • працівникам, чия робота прямо пов'язана з носінням вогнепальної зброї;
  • працівникам фармацевтичних підприємств;
  • медичним працівникам;
  • працівникам у пожежній охороні, газорятувальній службі;
  • водіям, у тому числі громадянам на права;
  • авіаційному персоналу;
  • держслужбовцям;
  • громадянам інших не менш важливих професій.

Більш детально ознайомитися з переліком професій можна у вищевказаній постанові КМУ № 1238 від 06.11.1997 року.

Зразок довідки від нарколога (форма 140/о) ви можете побачити на даній сторінці.

Де отримати довідку від нарколога?

Багато громадян України часто задаються питаннями про те, де отримати дану довідку й скільки коштує сертифікат нарколога. У Києві отримати даний медичний документ можна в будь-якій приватній клініці. Але в такому випадку довідка від нарколога може обійтися для вас досить недешево. Крім того, для її отримання вам, спочатку, доведеться пройти обов'язкове обстеження в лікаря. Відповідно ви витратите на оформлення сертифіката не тільки особисті кошти, але й свій вільний час. Кращий вихід для громадян, які дбайливо ставляться до власних коштів та хочуть із користю провести своє дозвілля – придбання довідки у наших партнерів в приватній медичній клініці, ми попередньо передамо всі ваші дані і таким чином отримання займе мінімальний час.

Послуги оформлення медичних довідок

Компанія «Наказ» пропонує своїм клієнтам купити сертифікат у наших партнерів в медичній клініці. Вартість сертифіката нарколога виявиться цілком прийнятною.

Для того щоб отримати довідку від нарколога в Києві, вам знадобиться надати нам тільки:

  • громадянський паспорт;
  • військовий квиток або приписне свідоцтво (для громадян чоловічої статі).

Термін дії довідки від нарколога становить 1 місяць із моменту отримання. У випадку якщо термін дії мине, і ви не встигнете пред'явити документ під час працевлаштування – тоді вам доведеться отримати новий сертифікат. У нас можна купити довідку від нарколога й психіатра.