Юридичний блог

Внесення змін в проектну і проектно-кошторисну документацію

Мы не помогаем с этой услугой, страница перенесена в блог, но устаревшая для нас информация может быть для вас полезной

  •     
  

Існують дві найпоширеніші причини, внаслідок яких може знадобитися внесення змін у проектну документацію на будівництво:

  • проект був розроблений з помилками, які виявилися лише після оформлення;
  • замовник виявив якісь технологічні або природні перешкоди, які роблять неможливим втілення проекту за складеним планом.

Купівля вже готових типових проектів індивідуальних житлових будинків - явище досить часте, котре, втім, далеко не завжди супроводжується професійною консультацією продавця з виїздом на місце або переглядом документації про земельну ділянку. Саме тому більшість куплених так званих «готових» проектів має потребу у внесенні змін.

Доробка існуючих проектів може стосуватися дрібних деталей, таких як заміна матеріалу перекриттів, а може потребувати й комплексної оптимізації у випадку зменшення або, навпаки, збільшення площі об'єкта - в обох випадках знадобиться внесення змін у проектно-кошторисну документацію, узгодження їх у державних інстанціях та їхнє наступне затвердження.

Представники нашої компанії в найкоротший термін оформлять і погодять зміни в проектній документації, і виконають процедуру її перезатвердження у державних органах без вашої участі.