Юридичний блог

Нерухомість

Мы не помогаем с этой услугой, страница перенесена в блог, но устаревшая для нас информация может быть для вас полезной

  • Приватизація квартири в Києві

    процес приватизації нерухомості почався в 1992 році з видання закону України «Про приватизацію державного житлового фонду».

  • Технічний паспорт на нерухомість

    Технічний паспорт на будинок – один з найважливіших документів, який показує фактичний стан будинку і за допомогою якого виконуються різноманітні дії, пов'язані з нерухомістю, наприклад, купівля/продаж.

  • Узаконення самобуду Київ

    Питання про узаконення самовільно побудованих будинків дуже актуальне в нашій країні. На жаль, у нас прийнято спочатку побудувати будинок, а вже потім думати про легалізацію споруди.

  • Технічне обстеження будівель, споруд та будівельних конструкцій

    Технічне обстеження будівель і споруд передбачає встановлення поточного стану об'єкта нерухомості шляхом виявлення існуючих дефектів й ушкоджень. У той же час, завдяки технічному обстеженню будівельних конструкцій, можна спрогнозувати подальший розвиток дефектів та їхній вплив на загальний стан будинку в майбутньому.

  • Незалежна експертна оцінка нерухомості (майна) Київ

    Консультації та послуги з оцінки нерухомості на території міста Києва та області для фізичних осіб та юридичних ...

     

    Вартість: від 800 грн.

  • Приватизація садового будинку

    Наша компанія надає комплексні послуги в сфері приватизації таких видів нерухомості, як квартира, садовий будиночок, гараж, розташованої в Києві та Київській області.

  • Узаконення реконструкції квартири Київ

    Реконструкція-це такий вид перепланування квартир, який пов'язаний із зміною її геометричних параметрів, об'єднанням кухні та балкону в одну кімнату, заміною конструкцій та їх елементів і об'єднанням кількох квартир.

  • Узаконити перепланування квартири Київ в БТІ

    Перепланування квартири - це комплекс ремонтно-будівельних робіт, які спрямовані на зміну фізичних параметрів приміщень шляхом перенесення або демонтажу опорних перегородок, обладнання проходів.

  • Реєстрація і присвоєння поштової адреси об'єкту нерухомості

    Сама по собі процедура поки що не має чіткого правового регулювання й у багатьох дрібних деталях залежить від місцевого органа, наділеного правом присвоєння поштової адреси об'єкту нерухомості, яким є відповідне управління містобудування й архітектури. Такий недолік з боку законодавця дає підґрунтя для деяких бюрократичних процесів, спрямованих на затягування часу виконання всіх процедурних моментів.

  • Переведення квартири в нежитловий фонд Київ

    Перепланування нежитлових приміщень - це досить масштабна перебудова об'єкта нерухомості.

  • Декларація ДАБІ

    Перед тим як почати будівництво, необхідно спочатку відобразити майбутню споруду на папері, після чого отримати дозвіл на її зведення ...

  • Технічні умови на будівництво - отримання та державна реєстрація

    Одними з основних вихідних даних, які отримуються перед початком проектування й будівництва, є технічні умови України. Цей документ являє собою перелік вимог до інженерного забезпечення об'єкта будівництва. 

  • Проектна і проектно-кошторисна документація

    Безпосередньо процесу будівництва передує проектування, а також розробка й оформлення проектної документації. Після отримання вихідних даних, забудовником складається проект будівництва, а також проектна й проектно-кошторисна документація, яка повинна відповідати містобудівним правилам, будівельним нормам і державним стандартам, встановленим у даній області.

  • Узгодження вхідної групи Київ

    Вхідна група - це особистий окремий вхід з вулиці до нежитлового приміщення.

  • Внесення змін в проектну і проектно-кошторисну документацію

    Існують дві найпоширеніші причини, внаслідок яких може знадобитися внесення змін у проектну документацію на будівництво ...

  • Узаконення перепланування квартири або нежитлового фонду

    Перепланування квартири-це зміна її конфігурації, що вимагає відображення в технічному паспорті БТІ.

  • Підключення будинку до електромережі, водопостачання, каналізації та газу

    Зведення стін, установка покрівлі й оздоблювальні роботи ще не роблять об'єкт нерухомості житловим, для цього необхідний такий етап, як підключення до електромережі, водопостачання, центральної каналізації та газу. Тільки після цього можна заселяти мешканців. У той же час підключення до деяких із цих мереж необхідно й для виробничих будинків.