Юридичний блог

Адвокат по наркотикам Київ

Мы не помогаем с этой услугой, страница перенесена в блог, но устаревшая для нас информация может быть для вас полезной

Захист у кримінальних справах в сфері обігу наркотиків

Кримінальні справи в сфері обігу наркотиків – найпоширеніші види справ у рамках кримінального законодавства. Незаконним обігом наркотиків вважаються як дії, пов'язані з виготовленням, зберіганням, або продажем наркотичних речовин, так і аналогічні дії, що відносяться до психотропних речовин та прекурсорів. У цьому випадку обов'язково знадобиться допомога адвоката по наркотикам.

Відповідно до статистики ВСУ за станом на 2010 р., за даними справами було засуджено понад 20 тис. громадян України. До більшості засуджених із цього числа були порушені кримінальні справи за ст. 307, 309 і 317 КК України. Багато хто з обвинувачуваних у подібних злочинах є неповнолітніми, які ніяк не зможуть захистити свої права й інтереси в суді без досвідченого юриста. А хороших адвокатів, які дійсно зможуть вам допомогти, не так і багато. Тому вибирайте досвідчених фахівців, щоб не погіршити ситуацію й не нашкодити ще більше.

Захист у кримінальних справах про наркотики нашим адвокатом

Насамперед, захист у кримінальних справах про наркотики від наших фахівців зосереджений на доказах, за допомогою яких органи досудового слідства звинувачують підсудного в здійсненні злочину. Адвокати з «Наказ», у першу чергу, звертають увагу на це, тому що провокації поліції на здійснення подібних злочинів – зовсім не рідкість на території нашої держави. Тому в більшості випадків досвідчений адвокат по наркотикам може використовувати докази результату подібних дій проти самих органів правопорядку. Внаслідок чого суд може визнати дії органів протизаконними або нікчемними. Таке судове рішення вплине найсприятливішим чином стосовно підсудного.

Захист у кримінальних справах про наркотики нашим адвокатом – гарантія успішного вирішення вашого питання. Обізнаний, у всіх останніх змінах законодавства, адвокат по кримінальним справам про наркотики з нашого юридичного об'єднання досить часто може домогтися повного звільнення свого клієнта від покарання. Наприклад, іноді уникнути відповідальності за вчинене можна після добровільної видачі наркотичних речовин, або давши згоду на проходження лікування від наркозалежності. У деяких, особливо складних ситуаціях, коли покарання не уникнути, наш досвідчений адвокат може домогтися того, щоб замість кримінальної відповідальності, клієнт поніс лише адміністративну. Інакше кажучи, замість позбавлення волі, обвинувачуваний заплатить лише штраф.

Переваги роботи з ЮО «Наказ»

Кваліфікований адвокат по наркотикам з компанії «Наказ», який має досвід захисту подібних осіб, індивідуально підходить до кожної справи, розробляє необхідну тактику захисту підсудного й добивається того, щоб судове рішення було винесено з максимальною користю для клієнта.

Заповнюючи форму замовлення або замовляючи послуги наших фахівців по телефону, можете бути впевнені в тому, що довіряєте свою справу справжнім фахівцям. Ми допоможемо вам, або вашим рідним та близьким уникнути будь-яких обвинувачень у свою адресу від органів правопорядку, або довести незаконність їхніх дій у справах про наркотики.

До незмінних переваг співробітництва з нами відносяться:

  • високий професіоналізм та великий досвід роботи в справах із наркотиками;
  • оперативне виконання роботи;
  • розробка максимально виграшної стратегії захисту клієнта;
  • більш як 1000 успішно вирішених справ;
  • доступні ціни юридичних послуг.

За довгий час роботи компанії «Наказ» ми маємо великий досвід у вирішенні юридичних питань будь-якої складності й завжди готові прийти на допомогу.

Не потрібно терпіти грубі й незаконні дії співробітників органів правопорядку стосовно себе або своїх близьких. Також не варто чекати, коли справа дійде до суду. Більшість справ у сфері обігу наркотиків вирішуються в досудовому порядку.